Harstad Historielag - Årbøker

Kjøp årboka 2016 direkte fra Harstad historielag.
Det er også mulig å få kjøpe eldre årbøker. Opp gjennom årene har Harstad Historielag klart å få frem mange gode gamle historier om Harstad. Du kan bla deg nedover og se på innholdsfortegnelsene for hver årbok historielaget har på lager.

Årboka 2016

Innholdsfortegnelsen kan du laste ned som en tekstfil og kan da lett la seg forstørre.Her kan du laste ned samme innholdsfortegnelse som pdf-fil.

Årboka 2015

Innholdsfortegnelsen kan du laste ned som en tekstfil og kan da la seg forstørre.Her kan du laste ned samme innholdsfortegnelse som pdf-fil.

Årboka 2014

Innholdsfortegnelsen under er jpg-fil som på lesebrett lett lar seg forstørre.Her kan du laste ned samme innholdsfortegnelse som pdf-fil.

Årboka 2013

Avisanmeldelse av boka i Harstad Tidende:

Årboka 2012

Årboka 2011

Årboka 2010

Eldre årbøker kan du finne i denne pdf-fila: Tidligere årbøker

Historielaget har og laget temahefter.
Temahefte nr. 3 kan du se her: Faktahefte 3
Alle disse kan bestilles så lenge lagerbeholdninga rekker. Bestilling kan sendes til bygdnes@online.no

Lokalhistoriewiki.no har laga en god oversikt over forfatterne for Harstad historielag sine Årbøker frem til år 2013.

Årbokredaktør for boka 2014 er Bjørn Hall-Hofsø, som har med seg Rigmor Fuhr, Tore Einar Johansen, Torny Nikolaisen, Sigurd Stenersen og Frode Bygdnes i redaksjonen.

Tilbake til forsida